Eduskuntavaalit 2019

Olin ensimmäistä kertaa ehdolla eduskuntavaaleissa 2015 ja nuo vaalit olivat erittäin opettavaiset ensikertalaiselle, tuoreelle kuntapoliitikolle. Opin silloin, että vaikka ehdokkuus on henkilökohtainen, on vaalityö ennen kaikkea tiimityötä ja kampanjan lopussa tulee aivan varmasti kiire.
Voisitko siis auttaa?

1. Tule mukaan tiimiin

Ilman auttavia käsiä kampanjointi tyssäisi alkuunsa. Tarvitaan monenlaisia tekijöitä ja auttavia käsiä mm:ssa esitteiden jakajia, toriteltan pystyttäjiä (ja purkajia!), kuljetusapua, nettisivujen ja somen päivittämistä, kahvin kaatajia, ja hyvän sanan levittäjiä.

2. Taloudellinen tuki

Jotta esitteet saa painettua, mainoksia lehtiin ja muihin medioihin, tarvitaan niiden kustantamiseksi varoja. Voisitko siis tukea kampanjaani taloudellisesti?
Antamasi varat käytetään lyhentämättöminä eduskuntavaalityöhön!
Tukea voit joko Uudenmaan piirin tilin kautta tai Hyvinkään paikallisosaston tilin kautta.

Saaja: Eduskuntavaalikeräys KD UUSIMAA
Tilinumero: FI44 5720 2320 1725 33
Viite: 19680

Saaja: Suomen Kristillisdemokraatit Hyvinkään p.o.
Tilinumero: FI53 4260 1220 0786 41
Viesti: Vaalityö Taupila

3. Puhu hyvää, kerro eteenpäin ja äänestä!

Hyvä, rohkaiseva ja kannustava puhe ehdokkaasta on ensiarvoisen tärkeää, joten pyydän että pistät hyvää sanaa eteenpäin tutuille ja sukulaisille. Lisäksi, jos olet sosiaalisen median käyttäjä niin pyydän, että jaat postauksiani & videoitani (tulossa!) eteenpäin.

Monilla puolueilla on ollut erilaisia ongelmia mistä johtuen moni äänestäjä etsii näissä vaaleissa uutta poliittista kotia. Rohkaise ja haasta muitakin rohkeasti äänestämään kristillisdemokraattia!

Uusimaa on strategisesti hyvin tärkeä alue. Täällä asuu Suomen 5,5 miljoonasta asukkaasta 1,65 miljoonaa eli 30%. Vaalipiirin kokonaisäänisaalis ratkaisee, kuinka monta edustajaa saamme Uudeltamaalta eduskuntaan. Puolueen nykyinen kokonaiskannatusprosentti ei kerro etukäteen vaalien lopputulosta vaan vaalit voitetaan jokaisessa vaalipiirissä erikseen. KD:lla on hyvät mahdollisuudet yllättää näissä vaaleissa, kuten sisarpuolueemme Ruotsissa viime syksynä. Tehdään siis kaikki mahdollinen vaalimenestyksen eteen.