Politiikka

Lähdin aktiivisesti mukaan politiikkaan vasta aikuisella iällä lasten syntymän jälkeen. Tätä ennen olin lähinnä ollut aktiivinen asioiden sivusta seuraaja. Oman perheen saaminen sysäsi kuitenkin konkreettisemmin miettimään millaisessa maassa ja ympäristössä perheeni ja varsinkin lapseni elävät ja tulevat elämään.

Pyyntö lähteä vuoden 2012 kuntavaaleihin ehdokkaaksi oli konkreettinen haaste lähteä mukaan olemaan osa sitä yhteisiä asioita hoitavaa ja niistä päättävää porukkaa, joita poliitikoiksikin kutsutaan. Lähdin ensikertalaisena ehdolle ja tulin valituksi Hyvinkään kaupunginvaltuustoon.

Miksi KD?

Minulle kristillisdemokratia merkitsee selkeää arvoperustaa, jolle päätöksenteko yhteisistä asioista rakentuu. KD on poliittinen puolue, jonka tarkoitus on vaikuttaa yhteisiin asioihin kaikilla yhteiskuntaa koskevilla osa-alueilla kristilliseltä arvopohjalta. Yhteiskunnan onnistuminen tehtävässään on suoraan nähtävissä siinä miten se kohtelee kaikista heikommassa asemassa olevia jäseniään.

Kaikilla ei tämän päivän Suomessa ole vielä asiat eikä Suomi voi hyvin. Näiden epäkohtien korjaamiseen tarvitaan kristillisdemokratiaa ja kristillisdemokraatteja enemmän kuin koskaan aikaisemmin.